Google+ Part Egyesület, Eger: Csütörtök a Bikavér Ünnepen - Egri Csillag Színpad - 2013

2013. jún. 25.

Csütörtök a Bikavér Ünnepen - Egri Csillag Színpad - 2013

Egri Csillag Színpad az Egri Bikavér Ünnepén 2013
PROGRAMTERV CSÜTÖRTÖK - 2013.07.11.
Zenepavilon, Érsekkert, Eger

16.00 Törő (dj)
Az egri Part Egyesület oszlopos tagja, több zenei és kulturális program szervezője. A világ különböző szegletiből származó zenéket korábban ez egri Rádió 7 keretein belül működő Part Rádióban is játszotta, jelenleg a budapesti Civil Rádió Tűzhely című világzenei műsorának egyik szerkesztője. Törő a Zenepavilonnál is a világ különböző tájainak zenéit fogja játszani.

17.00 MDD crew (dj)
Az egri székhelyű MDD csapat továbbra is a hiphop és a jazz határmezsgyéjén haladva kutat újabb lüktető ütemek után. Az Érsekkertben hallható kellemes szettet helyenként funk és némi válogatott elektronika is fűszerezi majd.

19.00 Hungariddim (live)
Szeretjük az improvizatív, interaktív jellegű dolgokat. Egy-egy népi motívum mellett a ma hallható könnyűzenei elemeket is a műsorba építve próbálunk egy energikus és intenzív ritmusú élményt biztosítani a közönség felé. Eger tökéletes és nagyon barátságos helyszín számunkra, ugyanis pozitív visszajelzésekkel és néha álló tömeggel találjuk szemben magunkat.

A zenekarban jó képességű zeneszerető, fiatal tagok vannak. Nem zárkózunk el egy-egy nehezebb feladat, illetve intenzív gyakorlás elől, annak érdekében, hogy a folyamatosan fejlődő és egyre jobban kerekedő műsorunkat tökéletesítsük.
Reméljük minél nagyobb közönséggel sikerül megismertetni magunkat és tetszeni fog minél több mindenkinek amit csinálunk.
Folk-Reggae-Ska-World-Ethno zene keveredése, rengeteg fiatalos energiával és lendülettel.

Ez a Hungariddim Zenekar.
// facebook


20.00 Superego3 (live)
A Superego3 a Sirok melletti Kőkúton alakult 2008-ban. Az induló csapat tagjai: Molnár Péter, Kirigucz József és Hornyák István. Kezdetben még tényleg trióban játszottak, habár ez nem tartott túl sokáig. A zenekar 2010-ben intett búcsút a hármas felállásnak, ekkor csatlakozott Juhász Tibor gitáros. A zenekar neve közmegegyezéssel maradt trió. Az évek során számtalan rendezvényen, nagyon sok helyen megfordultak, és rengeteg zenész működött közre a fellépéseken vendégként.

Ebben az évben teljesen megújult a csapat. Az énekesi posztot Kormos Kitti vette át, Dusza Miklós játszik basszusgitáron, és a koncerteken rendszeresen fellép Rózsavölgyi Dénes is, ütőshangszereken. Bár a csapat megújult, a zene nem változott. A Superego3 egyaránt játszik hangos alterrock zenét, és tábortűz mellett ülős, dobgitáros, együtténeklős dallamokat, ilyen lesz a csütörtöki "bikavéres" koncert is.
// facebook

21.00 MDD crew (dj)
Az egri székhelyű MDD csapat továbbra is a hiphop és a jazz határmezsgyéjén haladva kutat újabb lüktető ütemek után. Az Érsekkertben hallható kellemes szettet helyenként funk és némi válogatott elektronika is fűszerezi majd.

22.00 Ellusion (dj)
Ellusion már régóta jelen van az elektronikus zene alkotói között mint DJ és producer, ennek ellenére kevesen ismerik Egerben és környékén, ami annak tudható be, hogy a legmodernebb stílusirányzatokat kutatja, évekkel a hazai szcéna előtt járva. Ha kíváncsiak vagytok, hol tart a nyugat-európai kultúra, kedvelitek a mélyebb hangvételű, intelligens zenéket, gyertek el és hallgassátok meg élőben!
// soundcloud // mixcloud // facebook 


Párhuzamosan:
16.00-19.00 Kavalkád - Kreatív gyerekprogramok
 Kreatív kézműves programok, játékok gyerekeknek a Kavalkád Egyesület szervezésében. // facebook

Scaff - Visual-Dallamgrafika
Scaff az elmúlt évek során rengeteg rendezvényen, party-n megfordult és vetített. Tavaly is minden este kint volt a Bikavér Ünnepen és idén is folytatja fényes szereplését a bikavéres, csillagos éjszakában.

2DIMENZIÓ
Eger legújabb fényművészeti projektje az Egri Bikavér Ünnepen startol. A 3D-s alkotók 2DIMENZIÓ néven festik a hangulatokat az érsekkerti fák között, a Zenepavilon mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése